EL: Micov rastužio Šveda!

Izvor: Sportske.net, 28.Feb.2019, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL: Micov rastužio Šveda!

Ruski reprezentativac vratio se na parket, ali mu je Micov pokvario veče.

Košarkaši Olimpije Milano slavili su u moskovskom regionu protiv Himkija rezultatom 88:90, nakon velikog preokreta.

Dobila je domaća ekipa prvi kvartal sa 25:20, da bi do velikog odmora prednost povisili za četiri poena.

Sredinom treće deonice Himki dolazi i do 14 poena viška, ali su gosti iz Italije do odmora >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << uspeli da spuste deficit na osam poena.

A onda, gosti prave seriju 14-1 i dolaze do prednosti od pet poena na samom startu poslednjeg kvartala.

Vratio se Himki, došao do nove prednosti u finišu, ali je na 48 sekundi do kraja trojkom Vladimira Micova Armani ponovo imao prednost (87:88).

Šved maši šut za dva poena u narednom napadu, potom Džejms uspešno realizuje dva bacanja, gosti iz Milana su bili na pragu trijumfa.

Dobio je Šved potom dva penala na dve sekunde do kraja, pogodio je prvo bacanje, promašio drugo, ali je Tarčevski uhvatio loptu i to je bio kraj.

Na kraju Majk Džejms najefikasniji u pobedničkom sastavu sa 16 poena, pratili su ga Micov i Tarčevski sa po 15 poena, 13 je dodao Naneli, dok je 11 upisao Kurtis Džerels.

Nedović je za 21 minut dodao sedam poena, uz četiri asistencije i po dva skoka i dve ukradene lopte.

Kod Himkija 23 poena i 11 asistencija Šveda, koji se vratio posle tromesečne pauze zbog povrede, 17 je dodao Malkom Tomas, dok su po 15 dodali Kroker i Dženkins.

Stefan Marković je upisao svega dva poena, dve asistencije i jedan skok, za 26 minuta na parketu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Košarkašice Radničkog 2016 bolje od Srbobrana

Izvor: KGsport.info, 28.Feb.2019

U premijernoj utakmici 14. kola Druge ženske lige Srbije, košarkašice Radničkog 2016 pobedile su večeras na svom parketu ekipu Srborbana rezultatom 78:73 (21:13, 23:16, 15:17, 19:27).. Učenice Vesne Despotović nisu baš najbolje ušle u utakmicu, pošto su dozvolile gošćama seriju od 6:0...

Nastavak na KGsport.info...

EL: Makabi ne odustaje od plej-ofa, Dačka rutinski arhivirana u Tel Avivu

Izvor: Sportske.net, 28.Feb.2019

"Ponos Izraela" lako do pobede protiv fenjeraša...Košarkaši Makabija iz Tel Aviva rutinski su pred svojim navijačima savladali ekipu Darušafake u okviru 24. kola Evrolige, bilo je 77:58...Dobili su prvi kvartal sa 18:10, a već u drugom su najavili da bi gosti kući mogli da se vrate pognute glave,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.