Dijara džihadista? Glupost

Izvor: B92, 09.Apr.2014, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Dijara džihadista? Glupost"

Lokomotiva Moskva odbacila je kao glupost navode nekih medija da je njihov igrač sredine terena Lasana Dijara postao džihadista i da se bori u sirijskom ratu.

Kako je moskovski klub saopštio, Dijara trenira uobičajeno.

"To su gluposti. Video sam snimke na internetu koji su poslužili kao osnova da se Dijara optuži da je džihadista. Taj dečko na snimku uopšte ne liči na Lasanu", rekao je za AFP >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << portparol Lokomotive Denis Novoselov.

On je dodao da se Dijara, koji samo što se oporavio od povrede, priprema za predstojeći meč za vikend protiv svog starog kluba Anžija iz Mahačkale i da ne želi da komentariše "glupu priču".

Ranije ove nedelje britanski tabloid Dejli miror preneo je da je Dijara navodno optputovao u Siriju gde je rat do sada odneo 150.000 života.

"Dijara nikada nogom nije kročio na sirijsko tle", rekao je advokat francuskog fudbalera Erik Dipon Moreti.

Dvadesetdevetogodišnji Dijara igrao je u karijeri za Čelsi, Arsenal, Portsmut i Real Madrid, da bi se 2012. pridružio Anžiju, pre nego što je prošlog leta prešao u Lokomotivu.

Dijara je branio boje Francuske na 28 mečeva, a poslednju utakmicu za "Trikolore" odigrao je avgusta 2010.
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dijara nije džihadista!

Izvor: Telegraf.rs, 09.Apr.2014

Klub iz Moskve odbacio je kao glupost navode nekih medija da je njihov igrač sredine terena postao džihadista i da se bori u sirijskom ratu

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.