Dijara nije džihadista!

Klub iz Moskve odbacio je kao glupost navode nekih medija da je njihov igrač sredine terena postao džihadista i da se bori u sirijskom ratu

  • 1

U ponedeljak se u engleskim medijima pojavila informacija da je Lasana Dijara fudbaler Lokomotive iz Moskve pod imenom Abu Isa al-Andaluz pristupio terorističkoj jedinici ISIS koja je veoma bliska sa Al Kaidom.

Lokomotiva iz Moskve odbacila je kao glupost navode nekih medija da je njihov igrač sredine terena postao džihadista i da se bori u sirijskom ratu.

- To su gluposti. Video sam snimke na interentu koji su poslužili kao osnova da se Dijara optuži da je džihadista. Taj dečko na snimku uopšte ne liči na Lasea - rekao je portparol Lokomotive Denis Novoselov.

On je dodao da se Dijara, koji samo što se oporavio od povrede, priprema za predstojeći meč za vikend protiv svog starog kluba Anžija iz Mahačkale i da ne želi da komentariše glupu priču. U odbranu francuskog fudbalera stao je i njegov advokat.

- Dijara nikada nogom nije kročio na sirijsko tle - rekao je Erik Dipon Moreti.

Dvadesetdevetogodišnji Dijara igrao je u karijeri za Čelsi, Arsenal, Portsmut i Real Madrid, da bi se 2012. pridružio Anžiju, pre nego što je prošlog leta prešao u Lokomotivu, a za Francusku je nastupao na 28 mečeva.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA