Cirih: Avionu Aeroflota se zapalio motor

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Feb.2017, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cirih: Avionu Aeroflota se zapalio motor

Putnički avion ruske aviokompanije Aeroflot sleteo je na ciriški aerodrom Kloten, izjavio je danas portparol aerodroma Maurus Stoker.

Avion je leteo od Ciriha do Moskve i preusmeren je nakon 20 minuta leta da se vrati na ciriški aerodorm zbog "nepredviđenih poteškoća", rekao je Stoker, javlja Raša tudej pozivajući se na švajcarski list "20 minuta"

Prema njegovim rečima, na aerodromu se nalaze i vatrogasne brigade.

Švajcarski list navodi da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se levi motor na avionu zapalio.

Avion je poleteo iz Ciriha u 13.41 minuta po lokalnom vremenu i nakon što je kružio u vazdušnom prostoru Švajcarske na visini od 3.000 metara, sleteo je na aerdorm Kloten.

Avion ovog tipa ima 150 sedišta.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: Avionu Aeroflota se zapalio motor

Izvor: Radio 021, 26.Feb.2017

Putnički avion ruske aviokompanije Aeroflot sleteo je na ciriški aerodrom Kloten, izjavio je danas portparol aerodroma Maurus Stoker...Avion je leteo od Ciriha do Moskve i preusmeren je nakon 20 minuta leta da se vrati na ciriški aerodrom zbog "nepredviđenih poteškoća", rekao je Stoker...Prema...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.