Beloruska braća otvorila nebo za ruske bombardere!

Izvor: Vesti-online.com, 13.Mar.2014, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beloruska braća otvorila nebo za ruske bombardere!

Šest ruskih borbenih aviona "SU-27" i tri vojna transportna aviona stigli su na aerodrom "Bobrujsk" u Bjelorusiji, saopštilo je danas belorusko Ministarstvo odbrane, preneo je "Glas Rusije".

* Zauzet aerodrom u Simferopolju, mogući letovi samo za Moskvu

* ''Rusiji potrebno bolje oružje zbog NATO''

Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko juče je pozvao Rusiju da pošalje do 15 dodatnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << borbenih aviona u njegovu zemlju zbog aktivnosti NATO nedaleko od beloruske granice.

Američko Ministarstvo odbrane najavilo je 6. marta plan o povećanju broja svojih borbenih aviona "F-15S" u Estoniji, Letoniji i Litvaniji. Američki ministar odbrane Čak Hejgel rekao je da će SAD intenzivirati vojnu saradnju sa Poljskom i baltičkim državama povodom tenzija u Ukrajini.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rusija poslala vojne avione u Belorusiju

Izvor: Akter, 13.Mar.2014

Rusko vazduhoplovstvo je danas poslalo šest borbenih aviona Su-27 i tri vojna transportna aviona na aerodrom Bobruisk u Belorusiji

Nastavak na Akter...

Rusija rasporedila šest borbenih aviona

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Mar.2014

MOSKVA - Rusija je potvrdila u četvrtak da je rasporedila šest borbenih aviona i tri vojna transportna aviona u Bjelorusiji, u znak odgovora na intenziviranje NATO-vih izviđačkih misija zbog krize u Ukrajini.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.