Bamberg u TOP 16 fazi! (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Nov.2015, 00:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bamberg u TOP 16 fazi! (video)

Šampion Nemačke upisao petu evroligašku pobedu ove sezone, pošto je na spuštanju zavese na 7. kolo slavio u Istanbulu protiv Darušafake.

U utakmici sa veoma malo poena, Brose Baksets je trijumfovao kao gost na Bosforu rezultatom 65:54.

Amerikanci Danijel Tajs sa 13 i Bredli Vanamejker sa 11 poena su vukli Bamberg do pobede, njihovi sunarodnici Džamon Gordon (13 pts) i Markus Sloter (11 pts) bili su najraspoloženiji kod Darušafake.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Na taj način, nemački šampion je overio plasman u top 16 fazu, a osim Bamberga iz grupe D su isti podvig načinili moskovski CSKA i Unikaha.

Pobeda Trinkijijeve čete ostavila je nadu Makabiju da može da se domogne naredne runde takmičenja, ali 'Ponos Izraela' bi u tom slučaju morao da dobije sve tri preostale utakmice.

Tabela grupe D nakon 7. kola:

CSKA Moskva 6/1

Unikaha 6/1

Brose Baskets 5/2

Darušafaka 3/4

Makabi 1/5

Sasari 0/6

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.