Uhapšeni jer su postavili na internet Montevideo Bog te video

Izvor: Blic, 03.Jun.2011, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni jer su postavili na internet "Montevideo Bog te video"

Policija je podnela krivične prijave protiv dve osobe zbog sumnje da su neovlašteno na internet sajtovima postavili film "Montevideo Bog te video", saopštilo je danas MInistarstvo unutrašnjih poslova.

U nastavku akcije suzbijanja piraterije na internetu krivične prijave podnete su protiv Milana Stojanović (20) iz Temerina i Veselina Stojanovski (21) iz Kleka, opština Zrenjanin, navodi se u saopštenju.

Oni se terete da su izvršili krivično delo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << neovlašćeno iskorišćavanje autorskog dela ili predmeta srodnog prava.

Stojanović i Stojanovski su neovlašćeno na internet sajtove "You tube" i www.fileserve.com postavili film "Montevideo Bog te video time prekršili autorska prava firme "Intermedija".

Ta firma, proizvođača ovog filma, istakla je da je time oštećena za višemilionski iznos, dodaje se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Montevideo Bog te video

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.