Izvor: PRObjave.com, 18.Mar.2011, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Održana humanitarna akcija Klizanjem za zdravije sutra

Na jedinom klizalištu na otvorenom koje još uvek radi, klizalištu "Tvrđava" na Kalemegdanu, održana je humanitarna akcija KLIZANJEM ZA ZDRAVIJE SUTRA u organizaciji Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka, NURDOR. Sav prihod prikupljen u toku akcije biće utrošen na realizaciju projekta psiho-socijalne pomoći roditeljima i deci oboleloj od raka. Cena ulaznice bila je 300,00 dinara, u šta je uključeno i iznajmljivanje klizaljki.
Druženje na ledu obogatio je nastup klizačica kluba "Helena Pajović", glumac Predrag Vasić i njegove kolege iz filma "Montevideo, Bog te video", Danina Jeftić, Petar Strugar i Aleksandar Vasić, kao i treneri klizanja koji su brinuli o svim učesnicima početnicima. Uz dobru muziku DJ Neše i veselo raspoloženje, svi prisutni su se služili kulinarskim specijalitetima predstavnika Udruženja kreativnih kuvara Srbije Saše Mišića i Quick Choko toplom čokoladom i družili sa svojim omiljenim poznatim glumcima i pevačima.
Podršku NURDOR-u pri organizaciji akcije pružili su kompanija SQN, proizvođač Quick Choko tople čokolade, i restoran "Kalemegdanska terasa", koji su postavili klizalište "Tvrđava" na Kalemegdanu.
PR Komunikacije Hill & Knowlton
Užička 22
11000 Beograd
Tel: + 381 11 36 72 732, 36 72 752
Fax: + 381 11 26 63 885
Email: rdanilov@prhillandknowlton.com
Web: www.prhillandknowlton.com

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.