Novi Svet otkriva sve o ratu Aleksandra Radojičića sa bivšom ženom za ćerku Aju!

Izvor: Svet, 05.Mar.2015, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Svet otkriva sve o ratu Aleksandra Radojičića sa bivšom ženom za ćerku Aju!

Zvezda filma “Montevideo” i “Bićemo prvaci sveta” sada će se oprobati i u ulozi voditelja “X faktora”. Dok na profesionalnom planu ubira aplauze, Aleksandar Radojičić privatno je uspeo da se izbori za zajedničko starateljstvo nad ćerkicom Ajom. Kada se pre godinu dana rastao od nevenčane supruge Jelene Melezović, glumac se našao na sudu pošto je ona pokrenula postupak za dobijanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << starateljstva. Kao odgovor na to, Radojčić je zatražio veštačenje, dovodeći u sumnju Jeleninu podobnost za brigu o detetu. Naravno, sve se brzo otelo kontroli i na njega se obrušila lavina optužbi i laži.

“Sve to mnogo me umara i ne sviđa mi se što Jelena daje izjave, ali ja ne mogu da utičem na druge. Imam dete od dve godine i tri meseca i želim da Aja odrasta što je najnormalnije moguće. Znam sve šta Jelena piše na društvenim mrežama, ja to ne radim i ne volim te stvari, i važno mi je samo da je Aja van priče.”

OSTATAK TEKSTA I ALEKSANDROVIH IZJAVA, KAO I ŠTA JE SVE NJEGOVA BIVŠA SUPRUGA PISALA PO DRUŠTVENIM MREŽAMA PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU SVETA KOJI JE U PRODAJI DO SREDE, 4 MARTA!


ZABRANJENO JE PREUZIMANJE CELOG ILI DELA TEKSTA KAO I FOTOGRAFIJA BEZ PISMENE DOZVOLE AUTORA!


 
Tekst: Milan Milošević
Foto: Vladimir Lukić
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Novi Svet otkriva sve o ratu Aleksandra Radojičića sa bivšom ženom za ćerku Aju!

Izvor: Scandal.rs, 05.Mar.2015

Zvezda filma “Montevideo” i “Bićemo prvaci sveta” sada će se oprobati i u ulozi voditelja “X faktora”. Dok na profesionalnom planu ubira aplauze, Aleksandar Radojičić privatno je uspeo da se izbori za zajedničko starateljstvo nad ćerkicom Ajom. Kada se pre godinu dana rastao od nevenčane...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.