MONTEVIDEO, Bog te video

Izvor: Plakatt.com, 17.Feb.2011, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MONTEVIDEO, Bog te video


Otvoreni univerzitet Subotica, Subotica
Thursday 17 Feb 18:00 - 27 Feb 20:00

PRODUKCIJA: Intermedia Network PRODUCENT: Dejan Petrović DIREKTOR PROJEKTA: Zvonimir Šimunec IZVRŠNI PRODUCENT: Goran Bjelogrlić REŽIJA: Dragan Bjelogrlić SCENARIO: Srđan Dragojević MUZIKA: Magnifico
Glavna tema filma je istorijski uspeh naše reprezentacije u Montevideu 1930. godine i osvajanje trećeg mesta na Prvom svetskom prvenstvu u fudbalu, kao i ličnosti mladih fudbalera koji su svojim entuzijazmom i talentom ostvarili veliki uspeh, proneli slavu svoje zemlje u svetu i postali istinske zvezde i prave legende. Blagoje-Moša Marjanović i Aleksandar Tirnanić - Tirke bili su više od zvezda i još mnogo godina kasnije markantne figure u našem fudbalu.
Igrani film se sastoji iz dva dela. Radnja prvog filma je smeštena u Beogradu i ima nekoliko paralelnih tokova. U njemu se upoznajemo sa fudbalerima i njihovim sudbinama, njihovim ljubavima, prijateljstvima i brojnim iskušenjima. Saznajemo kako se živelo u Srbiji i Beogradu 30-ih godina prošlog veka. Film govori o svemu što je pratilo fudbalere i rukovodstvo pred Prvi Mundijal i kako su se izborili da odu u Montevideo.
Karte će se moći kupiti svakog dana od 8.00 ujutru do početka projekcija na porti Otvorenog univerziteta. Cena ulaznice je 250 dinara. Informacije možete dobiti putem kontakt telefona 024 554 600.
Pogledaj vesti o: Montevideo,   Montevideo Bog te video,   Dragan Bjelogrlić

Nastavak na Plakatt.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.