KO BI TO DRUGI MOGAO BOLJE? Miloš Biković izveo početni udarac na meču Rusija - Srbija

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2024, 19:34

KO BI TO DRUGI MOGAO BOLJE? Miloš Biković izveo početni udarac na meču Rusija - Srbija

Glumio fudbalera u serijama Montevideo i Vratiće se rode.
Fudbalske reprezentacije Srbije i Rusije igraju prijateljsku utakmicu pred punim stadionom u Moskvi, a ovo je prvi susret posle više od dve godine koji Zbornaja komanda igra potiv neke od članica UEFA.
Videli smo spektakularnu ceremoniju pre početka duela, a sve je upotpunio i čuveni srpski glumac Miloš Biković, koji je slavu stekao upravo u Rusiju.
Baš zbog toga, on je izveo početni udarac na ovom susretu....
Pogledaj vesti o: Montevideo,   Fudbal,   Moskva

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Srbija i Rusija testiraju veliku tehnološku inovaciju: Ovo će pomoći mnogima!

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 22.Mar.2024, 11:37

Fudbalske reprezentacije Srbije i Rusije će na stadionu Dinama u Moskvi odmeriti snage u prijateljskom meču koji će imati različit značaj za dve strane. Dok se “orlovi” spremaju za EURO ovog četa, rival će konačno imati nešto jaču proveru, po prvi put nakon što su suspendovani od strane...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.