GLUMCI U “BIOSKOPU MONTEVIDEO”

Izvor: Prva.rs, 31.Jan.2014, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GLUMCI U “BIOSKOPU MONTEVIDEO”

Dvorana Doma Sindikata je tokom prikazivanja filma “Montevideo, vidimo se!” ponela naziv “Bioskop Montevideo” i opremljena je u znaku filma koji je za samo dve nedelje u domaćim bioskopima videlo 200 000 gledalaca.

Popularni glumci će subotnje popodne provesti sa svojim obožavaocima u holu Doma Sindikata u kome je postavljen i mali fudbalski >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << teren napravljen u stilu urugvajskog stadiona gde se održalo Prvo svetsko prvenstvo.

Film “Montevideo, vidimo se !”,  u režiji Dragana Bjelogrlića  i produkciji “Intermedia Network”, prikazuje se u šest različitih termina u velikoj dvorani i u sali 2 Doma Sindikata.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Subotnje popodne provedite sa ekipom filma "Montevideo"

Izvor: Blic, 31.Jan.2014

Glumci iz filma “Montevideo, vidimo se!”, u subotu, 1. februara, od 14 časova, družiće se sa gledaocima u dvorani Doma Sindikata povodom otvaranja “Bioskopa Montevideo” i velike gledanosti ovog filmskog ostvarenja...Dvorana Doma Sindikata je tokom prikazivanja filma “Montevideo, vidimo se!”...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.