Počinje 25. Montenegro film festival

Izvor: Filmske.com, 01.Avg.2011, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje 25. Montenegro film festival

Jubilarni, 25. Montenegro film festival biće održan od 1. do 7. avgusta u Herceg Novom, a otvoriće ga crnogorsko-hrvatska koprodukcija "Lokalni vampir" u režiji Branka Baletića.

U program ovogodišnjeg festivala uvršteno je više filmova reditelja iz Srbije: "Montevideo, Bog te video" Dragana Bjelogrlića, "Neprijatelj" Dejana Zečevića, "Kako su me ukrali Nemci" Miloša Radivojevića, kao i "Ako zrno ne umre" Siniše Dragina, snimljen u koprodukciji Srbije, Rumunije i Austrije.

Na festivalu će premijerno biti prikazan film "Mali ljubavni bog" Željka Sošića, snimljen u koprodukciji Crne Gore, Makedonije i Slovenije, a najavljen je i crnogorski film "Poslednje poglavlje" Nemanje Bacanovića.
Pogledaj vesti o: Montevideo

Nastavak na Filmske.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Filmske.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Filmske.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.