Izvor: Nezavisne Novine, 17.Mar.2016, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Mrakovici danas sastanak rukovodstava SNSD-a, DNS-a i SP-a

BANJALUKA - Predsjednik SNSD Milorad Dodik najavio je da će danas na Mrakovici biti održan sastanak najvišeg rukovodstva SNSD-a, Demokratskog narodnog saveza i Socijalističke partije.

On je podsjetio da su ove tri stranke ranije ušle u dogovor da se zajedno pojave na lokalnim izborima, a da je jedan od prvih sastanaka te vrste ovaj na Mrakovici. "Razgovaraćemo o zajedničkim politikama i u Republici >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Srpskoj i na nivou BiH, a pogotovo o pripremama za lokalne izbore. To će biti osnovna tema sastanka", naveo je Dodik.

Dodik je izjavio da će na narednim lokalnim izborima ova pratija ,kako je rekao, "pomesti" SDS i ostalu opoziciju. "Nigdje ih neće biti, ne očekujem ih ni u prividu nakon izbora. Od Bijeljine, Banjaluke, Trebinja... Prvi put ćemo ih oboriti na leđa i u Doboju gdje su pobjeđivali, jer je sedam, osam hiljada Bošnjaka glasalo za Obrena Petrovića, zbog toga što im je stalno nešto obećavao. Ali ovaj put se neće izvući i tu im, u političkom smislu, niko im ne može pomoći, čak ni stranci", istakao je Dodik.

(NN/RTRS)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Dodik: RS uvodi rezervni sastav policije za borbu protiv terorizma

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Mar.2016

MRAKOVICA, BANJALUKA - Radi efikasnije borbe protiv terorizma i organizovanog kriminala Republika Srpska će u narednom periodu uvesti rezervni sastav policije, rekao je Milorad Dodik, predsjednik SNSD a i RS večeras na Mrakovici, nakon sastanka rukovodstava SNSD-a, DNS-a i SP...On je kazao da će se...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.