DODIK SE SASTAJE SA ERDOGANOM: Sredinom marta u službenoj poseti Turskoj!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2021, 09:44

DODIK SE SASTAJE SA ERDOGANOM: Sredinom marta u službenoj poseti Turskoj!

Članovi Predsedništva BiH Milorad Dodik, Željko Komšić i Šefik Džaferović sastaće se 16. marta sa predsednikom Turske Redžepom Tajipom Erdoganom

Članovi Predsedništva BiH boraviće u višednevnoj službenoj poseti Turskoj, a tom prilikom planirano je i da ih primi predsednik Erdogan, kao i niz drugih aktivnosti. Na stolu bi trebalo da se nađu brojne teme, a kako portal saznaje, biće reči o >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << aktuelnoj borbi protiv pandemije, imunizaciji, kao i pomoći Turske u ekonomskom osnaživanju privrede BiH.

Centralni deo posete biće potpisivanje sporazuma između Saveta ministara BiH i Vlade Turske o saradnji na infrastrukturnim i građevinskim projektima, s posebnim naglaskom na nastavku i ubrzavanju realizacije projekta izgradnje auto-puta Beograd - Sarajevo - Beograd.

Dan nakon što delegaciju BiH primi predsednik Erdogan, trebalo bi da uslede i susreti s predstavnicima najvećih turskih kompanija, gde bi se nastavili razgovori o ekonomskoj saradnji dve zemlje.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.