Stanija se vraća u Srbiju! Snima solo singl i duet sa njim! (foto)

Izvor: Svet, 19.Maj.2017, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanija se vraća u Srbiju! Snima solo singl i duet sa njim! (foto)

Stanija Dobrojević se početkom juna vraća u Srbiju i nastavlja gde je stala sa svojom muzičkom karijerom! Ona je napravila medijsku pauzu i dok se spekulisalo da li je napustila zauvek Srbiju nije se oglašavala! Naprotiv, vredno je radila. Spremila je čak dve pesme.
Na solo singlu radili su Damir Handanović i Marina Tucaković. Druga pesma je duet i to sa MC Damirom iz Švedske koji je uradio pravi letnji hit.

Obe pesme biće predstavljene u junu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << zajedno sa spotovima. Stanija ima potpuno drugačiji muzički fazon:
“Obe pesme su skoro završene. Vraćam se u punom svetlu. Pauza mi je bila neophodna da se odmorim i da svoju muzičku karijeru još unapredim. Marina i Damir su napravili pesmu koja će biti potpuno iznenađenje. MC Damiro je takođe uradio super stvar koju pevamo u duetu i sve će biti gotovo za dvadesetak dana kada ćemo predstaviti pesme za ovo leto. I ja sam se puno promenila. Jedva čekam da se vratim u Srbiju i da sve predstavim publici”, rekla je Stanija.
MC Damiro samo zbog promocije pesme sa Stanijom ceo juć će proveti u Beogradu kako bi spot i pesmu predstavili publici.





svetpromo
Pogledaj vesti o: Marina Tucaković

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stanija se vraća u Srbiju! Sa njim snima novi duet! (foto)

Izvor: Scandal.rs, 19.Maj.2017

Stanija Dobrojević se početkom juna vraća u Srbiju i nastavlja gde je stala sa svojom muzičkom karijerom! Ona je napravila medijsku pauzu i dok se spekulisalo da li je napustila zauvek Srbiju nije se oglašavala! Naprotiv, vredno je radila. Spremila je čak dve pesme. Na solo singlu radili su Damir...

Nastavak na Scandal.rs...

VRACA SE U SRBIJU Zbog ovoga Stanija napusta luksuz u Americi

Izvor: medio.rs, 20.Maj.2017, 11:41

Pobednica šeste sezone "Farme", Stanija Dobrojević je odlučila da se posle nekoliko meseci medijske pauze i boravka u Americi vrati u Srbiju...Iako je delovalo kao da je napravila veliku pauzu, ona je sve vreme radila i pripremila je čak dve nove pesme...- Obe pesme su skoro završene. Vraćam se...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.