SMRT MARINE TUCAKOVIĆ JE STOPIRALA SVE - Isplivale reči novog Cecinog hita, kad ih čujete, naježićete se

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2023, 20:49

SMRT MARINE TUCAKOVIĆ JE STOPIRALA SVE - Isplivale reči novog Cecinog hita, kad ih čujete, naježićete se

"Dobila sam pesmu pre tri godine, dopala mi se i ja sam je odmah kupila."

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović je ekskluzivno otkrila kako glase stihovi njene nove pesme.

Ceca je navela da je smrt njene prijateljice Marine Tucaković stopirala sva snimanja.

 Pevačica je istakla da je konačno dobila priliku, nakon dužeg >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vremenskog perioda, da snimi pesmu koja joj se jako sviđa.

- Posle sedam godina ulazim u studio, nije mi taj osećaj stran. Čak i dok sam pauzirala sa snimanjem nekih mojih pesama, albuma, ja sam radila sa kandidatima. Jako sam motivisana da sklopim album i što ću konačno snimiti jednu pesmu koja mi se jako sviđa i koju već dugo imam kod sebe ali nisam stigla da je uradim od silnih obaveza - kaže Ceca.

Ražnatovićka je istakla i da joj se pesma na prvo slušanje dopala.

- Dobila sam pesmu pre tri godine, dopala mi se i ja sam je odmah kupila. Čekala sam da kupim još nekoliko pesama, da sklopim album, ali desilo se sve šta se desilo sa Marinom i nismo to tada realizovali - kaže Ceca.

- Da izgori kamen i vuk bude plen. E što volim te i dalje posle nje - ovako glasi deo teksta Cecine nove pesme koji je pevačica otkrila u  novoj, 28. epizodi, dokumentarno-igranog show programa "Ceca show" koji se emituje ovog petka na "Blic" Televiziji.
Pogledaj vesti o: Marina Tucaković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Cecin život se pretvorio u pakao: Pevačica nemoćna

Izvor: Tracara.com, 07.Apr.2023

Večeras će biti prikazana 28. epizoda rijalitija Ceca show, u kojoj ćemo imati priliku da ponovo zavirimo u Cecin život, ali i život njene porodice. Kamere su, pored ostalog, zavirile na jednu Cecinu probu sa kandidatima, a folk zvezda je tom prilikom otkrila kako ih priprema za finale Zvezda...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.