OVA PESMA DONELA JOJ JE BOGATSTVO: Marina Tucaković je od jednog stiha zaradila 100.000 EVRA

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2021, 23:09

OVA PESMA DONELA JOJ JE BOGATSTVO: Marina Tucaković je od jednog stiha zaradila 100.000 EVRA

Najskuplje plaćen stih!

Marina Tucaković preminula je u 67. godini nakon duge borbe sa opakom bolešću. Njen sin par dana pred njenu smrt otkrio je da joj se kancer proširio i metastazirao na plućima, jetri, mozgu i kostima. Najpoznatiji srpski tekstopisac poslednje dane provela je u KBC Dragiša Mišović, gde je prebačena pošto joj je u utorak, 14. septembra, pozlilo, kad je stavljena na respirator, a bila je pozitivna na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << korona virus.

Marina je iza sebe ostavila mnogobrojne hitove, a naše najveće muzičke zvezde imale su prilike da sarađuju sa njom.

Pevačica Neda Ukraden jednom prilikom je otkrila i koji je to najskuplji stih koji je Marini doneo čak 100.000 evra.

- Pesmu mi je napisao pokojni Đorđe Novković i nas dvoje smo se nekoliko puta posvađali oko samog naslova pesme. Prvo smo je nazvali "Jovane, zora je", pa "Milane, zora je". Poslednja i konačna verzija je "Zora je". Na kraju sam pozvala Marinu Tucaković koja je napisala samo jedan stih, a to je: "Suza je iz oka kanula". Njoj je taj stih doneo preko 100 hiljada evra - ispričala je Neda svojevremeno u jednoj emisiji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.