Izvor: Scandal.rs, 10.Jul.2016, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi mega hit Ace Lukasa: Pesma “Voliš li me” blokirala You tube! (video)

Aca Lukas obradovao je svoje fanove novom pesmom “Voliš li me”. Lukas je snimio i spot, a mnogi već komentarišu da je ovo ubedljivo najkvalitetnija pesma kao i video koji je pevač uradio u poslednjih nekoliko godina. Prava muška pesma koja govori o manama koje partnerka ne voli kod svog voljenog i sigurno je da će se mnogi pronaći u tekstu Marine Tucaković.

Inače, kako SVET saznaje, Lukasova nova pesma napravila je blokadu na kanalu popularnog pevača >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << na sajtu You tube. Administratori su u čudu jer sajt nije u stanju da prebroji preglede koji iz sekunde u sekundu rastu neverovatnom brzinom u neverovatnom broju. Naši izvori su nam javili da je vrlo verovatno da će ova pesma oboriti rekord u broju pregleda na našem govornom području.

Pogledajte spot i procenite sami da li je Aca zadao ozbiljan udarac konkurenciji.
Pogledaj vesti o: Marina Tucaković

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

LUKAS OPET KIDA: Aca će novi hitom SRUŠITI KAFANE! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 11.Jul.2016, 14:02

Aca Lukas obradovao je svoje obožavatelje. Folker je snimio spot za novu pesmu koja nosi naziv "Voliš li me"...Sudeći po reakcijama fanova, Aca Lukas je izbacio novi hit koji će se verovatno dugo slušati...Pogledajte:....(Telegraf.rs)..

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.