NAKON TRAGIČNOG GUBITKA SUPRUGE I SINOVA Futa se odlučio na potez vredan divljenja, evo o čemu se radi

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Mar.2023, 15:34

NAKON TRAGIČNOG GUBITKA SUPRUGE I SINOVA Futa se odlučio na potez vredan divljenja, evo o čemu se radi

Slavni kompozitor najavio veliki povratak...

Čuveni kompozitor Aleksandar Futa Radulović doživeo je dve razorne porodične tragedije u prethodnom periodu - gubitak supruge Marine Tucaković i sina Milana Laće Radulovića.

Biografski film "Nedelja", koji će se baviti životom pokojnog Džeja Ramadanovskog počeo je da se snima pre dve nedelje, a sada se saznaju i novi detalji ovog projekta, koje produkcija drži u strogoj tajnosti.

Deo ovog filma biće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Futa, koji se ovim filmom vraća na velika vrata posle velikih porodičnih gubitaka.

Kompozitor je ovu informaciju potvrdio za "Kurir" i objasnio o čemu se tačno radi.

Istakao je i da su data autorska prava na pesme njegove pokojne supruge Marine.

Sve je regulisano što se tiče prava još odavno. Čak sam se i ja angažovao oko muzike za neke delove ovog filma. Malo se vraćam. I Marini bi to bilo jako drago - poručio je Futa za "Kurir", a na pitanje kako je istakao je da je dobro koliko može da bude.

Podsetimo, lik Džeja u jednom periodu života tumačiće i Husein Alijević, poznatiji kao Husa iz nekadašnje popularne dens grupe Bit strit.
Pogledaj vesti o: Marina Tucaković,   Dzej

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.