Izvor: Pančevac-online.com, 27.Jul.2023, 10:20

ISPLIVALA VELIKA TAJNA MARINE TUCAKOVIĆ: Kupovala je od mene tekstove za 800 evra, a prodavala za 3.000! Moje pesme su snimili Ana Nikolić, Ceca, Lukas, Severina i dr.

Priča koja je godinama kružila gradom o tome da je velika Marina Tucaković kupovala pesme od nepoznatih, mladih autora koje je jeftino plaćala, a prodavala pevačima za basnoslovne sume, ispostavila se kao istinita. Ovu priču je nedavno potvrdila jedna mlada spisateljica u razgovoru za Kurir, koja je priznala da je Marini prodavala svoje tekstove, ali […] The post ISPLIVALA VELIKA TAJNA MARINE TUCAKOVIĆ: Kupovala je od mene tekstove za 800 evra, a prodavala za 3.000! Moje pesme su snimili Ana Nikolić, Ceca, Lukas, Severina i dr. appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Marina Tucaković,   Ana Nikolić,   Ceca

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

"KUPOVALA JE OD MENE PESME ZA 800 EVRA, A PRODAVALA IH ZA 3.000!" Ispovest devojke kojoj je Marina Tucaković plaćala za tekstove?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2023

Zahvalna joj je na ovoj saradnji!..Godinama su kružile priče da je Marina Tucaković navodno kupovala pesme od nepoznatih, mladih autore koje je jeftino plaćala, a onda ih prodavala pevačima za mnogo veće sume...Sada se oglasila jedna mlada spisateljica koja je priznala da je prodavala Marini tekstove....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.