GOGA SEKULIĆ: ŠOKIRAĆU VAS!

Izvor: Kurir, 02.Jun.2011, 09:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOGA SEKULIĆ: ŠOKIRAĆU VAS!

Na sva zvona. Goga Sekulić završila je album sa deset novih pesama, na kojima je radio provereni tim: Marina Tucaković, Futa, Braja i Kobac, pojačani Saletom Dinićem i mladom snagom, tekstopiscem Zoranom Milatovićem.

Na sva zvona.

Goga Sekulić završila je album sa deset novih pesama, na kojima je radio provereni tim: Marina Tucaković, Futa, Braja i Kobac, pojačani Saletom Dinićem i mladom snagom, tekstopiscem Zoranom Milatovićem.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />- Publika će moći da uživa u emotivnim i tužnim pesmama, ali isto tako i da luduje uz numere koje će ovog leta sigurno harati diskotekama. Pripremili smo i slike koje će šokirati domaću javnost - rekla je za Kurir Goga. Fotografije za album uradio je Dejan Milićević, a odevne kombinacije delo su Željka Petronijevića.

(I. P.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Goga spremna da šokira (VIDEO)

Izvor: S media, 02.Jun.2011

Pevačica Goga Sekulić najavljuje album uz koji će publika moći da uživa, a nagoveštava da će nove fotografije koje je uradio Dejan Milićević šokirati javnost....Goga Sekulić trudna?..Goga i Kaća u ratu zbog Baneta?!..Goga Sekulić u dokumentarcu CNN-a..Goga Sekulić snimila je 10 novih pesama...

Nastavak na S media...

GOGA SEKULIĆ SADO MAZO: SVE ĆU VAS ŠOKIRATI!

Izvor: BezZabrane.com, 02.Jun.2011

Na sva zvona. Goga Sekulić završila je album sa deset novih pesama, na kojima je radio provereni tim: Marina Tucaković, Futa, Braja i Kobac, pojačani Saletom Dinićem i mladom snagom, tekstopiscem Zoranom Milatovićem. - Publika će moći da uživa u emotivnim i tužnim pesmama, ali isto tako i da...

Nastavak na BezZabrane.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.