Goga spremna da šokira (VIDEO)

Izvor: S media, 02.Jun.2011, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goga spremna da šokira (VIDEO)

Pevačica Goga Sekulić najavljuje album uz koji će publika moći da uživa, a nagoveštava da će nove fotografije koje je uradio Dejan Milićević šokirati javnost...

Goga Sekulić trudna?

Goga i Kaća u ratu zbog Baneta?!

Goga Sekulić u dokumentarcu CNN-a

Goga Sekulić snimila je 10 novih pesama i toliko veruje u svoj predstojeći album da je sigurna kako će se slušati po diskotekama:

- Publika će moći da uživa u emotivnim i >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << tužnim pesmama, ali isto tako i da luduje uz numere koje će ovog leta sigurno harati diskotekama. Pripremili smo i slike koje će šokirati domaću javnost - rekla je za Kurir Goga. Fotografije za album uradio je Dejan Milićević koji je režirao i Mušku lutku, spot za singl koji najavljuje Gogin nov album.

Morate skinuti Flash Player verziju 8+ da bi ste pogledali spotove.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.