Život pod maskama: Bekamovi u Majamiju, Madona na Beverli Hilsu

Izvor: B92, 22.Mar.2021, 21:37

Život pod maskama: Bekamovi u Majamiju, Madona na Beverli Hilsu

Ako vam nekada dosade maske i pomislite kako vam nije lako, setite se kako i najbogatiji i najpopularniji na planeti danas isto žive sa maskama.

Slavni fudbaler Dejvid Bekam snimljen je danas u Majamiju, sa suprugom Viktorijom i ćerkom Harper (9). Njih troje porodično su bili u šopingu, pa na ručku. Nakon što su ih britanski mediji prošle godine u septembru žestoko osudili što su u tajnosti preležali Covid19, kretali se i zarazili i osoblje i rodbinu, Bekamovi ne skidaju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << maske kud god da krenu.

Pop ikona Madona (62) snimljena je juče na Beverli Hilsu, kako sa maskom ide ka dermatološkom centru.

Inače, krajem prošle godine Madona je najavila da će režirati film o svom životu, a film bi trebalo da prati njen uspon iz siromašnih četvrti Njujorka do globalne superzvezde.

U odgovoru na pitanja obožavalaca, rekla je da će biografski film biti o „borbi umetnice koja pokušava da preživi u svetu muškaraca", dodajući da putovanje pokriva čitav niz emocija: „sreću, tugu, bes, ludilo, dobro, loše i ružno".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.