Spremali smo se za najgore: Madona hitno prebačena na intenzivnu negu, porodica mislila da joj NEMA SPASA

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2023, 13:34

"Spremali smo se za najgore": Madona hitno prebačena na intenzivnu negu, porodica mislila da joj NEMA SPASA

Izvor blizak porodici navodi da je ovo bilo veliko buđenje za pevačicu i njene najbliže.

 Porodica pop ikone Madone otkrila je da su se "spremali za najgore" nakon što je pevačica hitno prebačena na intenzivnu negu zbog "ozbiljne bakterijske infekcije".

Kraljica popa je u subotu pronađena onesvešćena u stanu u Njujorku i prebačena je u bolnicu. Kako pišu strani mediji,  Madona je bila intubirana najmanje jednu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << noć, pre nego što je cev uklonjena. Nakon toge je urađena ekstubacija, pevačica je prebačena u drugu bolničku sobu, gde je sve vreme bila uz nju njena ćerka Lurdes. Na osnovu izveštavanja medija, pretpostavlja se da je Madona sada budna i da se oporavlja.

Pevačica je obavljala poslednje pripreme za svoju turneju "Celebration", koja je trebalo da počne sledećeg meseca, ali se veruje da će biti odložena zbog zdravstvenog problema.

U intervjuu za "Daily Mail", rođak pevačice otkrio je da je situacija bila jako ozbiljna i da su svi bili u šoku. On je rekao:

- Proteklih nekoliko dana niko nije znao u kom pravcu će ovo ići, a njena porodica se spremala na najgore. Zbog toga se od subote čuvala tajna. Svi su se plašili da je možemo izgubiti i to je bila realna opcija.

Izvor blizak porodici rekao je za isti medij da ih je hospitalizacija zbližila i da je poslužila kao poziv za buđenje pop zvezde.

- Ovo ju je stvarno probudilo. Ona ne živi onako zdrav život kao što bi trebalo da s obzirom na njene godine, a i bila je slaba i baš mršava u poslednjih nekoliko meseci. Madona misli da je još mlada i u snazi, ali nije. Verovala je da je nepobediva, rekao je.
Pogledaj vesti o: Madonna

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.