Snima se film o Madoni, kraljica popa nezadovoljna

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Apr.2017, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snima se film o Madoni, kraljica popa nezadovoljna

Producentska kuća Universal snimiće film od Madonni pod nazivom "Blonde Ambition" koji će prikazati borbu ove velike pop dive u muzičkoj industriji.

Film će pratiti Madoninu priču koja započinje 1980-ih godina, a biće prikazano sve kroz šta je ona morala proći pre nego što je snimila prvi album u vreme kada je muzička industrija gledala na žene kao potrošnu robu. U filmu će takođe bti prikazan i ljubavni život Madone.

Još nije poznato ko će glumiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kraljicu popa, a "Blonde Ambition" će biti prvi filmski aranžman scenaristice Elyse Hollander. Ovaj film prošle godine se našao na vrhu takozvane Crne liste najboljih scenarija u Hollywoodu koji nisu došli do produkcije.

Međutim, Madona nije oduševljena snimanjem ovog filma, što je prokomentarisala na Instagramu.

"Niko ne zna šta ja znam i šta sam videla. Samo ja mogu ispričati svoju priču. Svi drugi koji to pokušaju su šarlatani koji traže slave bez da urade ikakav posao. To je bolest našeg društva", napisala je Madona.
Pogledaj vesti o: Madonna

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.