Izvor: Blic, 18.Avg.2017, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKINUO SE I OSTAVIO MNOGE BEZ TEKSTA Sarađivao je sa velikim brojem poznatih faca, nastupao širom sveta, a sad je pokazao ČIME RASPOLAŽE

Godinama je aktivan na muzičkoj sceni, a veliki broj njegovih pesama je doživeo ogromnu popularnost. Sada je odlučio da svima pokaže kako izgleda kad se skine u kupaće gaće, a obožavateljke su "odlepile" za ovim njegovim izdanjem.

Popularni Diplo, iliti Tomas Penc, kako glasi pravo ime muzičara, godinama stvara hitove za Šakiru, Džastina Bibera, Madonu i druge izvođače, a za njegove nastupe se na čuvenim svetskim festivalima uvek traži karta više.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Kako u poslednje vreme sve više vremena provodi u teretani, odlučio je da pokaže rezultate vežbanja, a njegovi fanovi su oduševljeno reagovali na objave na kojima je u prvom planu njegovo zgodno telo.

- Na ovoj slici nisam toliko kul - naveo je ispod jedne od slika na kojoj ga vidimo u golišavom izdanju.
Pogledaj vesti o: Madonna

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Mile Kitić se skinuo i pokazao ČIME RASPOLAŽE - domaćinski! (FOTO)

Izvor: Press, 19.Avg.2017, 00:16

Svaka čast, Mile.. . Foto: Instagram. Slavni srpski pevač Mile Kitić na sceni je decenijama, a sada je rešio da svima pokaže kako izgleda kad se tokom vrelih dana. . Čini se da folker i te kako vodi računa o izgledu,...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.