Prvo oglašavanje Madone posle hospitalizacije: Na putu sam do ozdravljenja FOTO

Izvor: B92, 10.Jul.2023, 18:45

Prvo oglašavanje Madone posle hospitalizacije: "Na putu sam do ozdravljenja" FOTO

Pop ikona Madona (64) oglasila se prvi put nakon što je prošlog meseca završila na intenzivnoj nezi zbog bakterijske infekcije.

U objavi na Instagramu pevačica je otkrila da je na putu oporavka i rekla je da planira da pomeri svoju slavljeničku turneju za kasniji period ove godine.

Napisala je: "Hvala vam na pozitivnoj energiji, molitvama i rečima isceljenja i ohrabrenja. Osetila sam vašu ljubav. Na putu sam do ozdravljenja i neverovatno sam zahvalana za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sve blagoslove. Moja prva pomisao kada sam se probudila u bolnici bila su moja deca. Moja druga misao je bila da ne želim da razočaram nikoga ko je kupio karte za moju turneju.

Takođe, nisam želela da izneverim ljude koji su neumorno radili sa mnom poslednjih nekoliko meseci na stvaranju moje turneje. Ne volim da bilo koga razočaravam. Moj fokus trenutno je moje zdravlje i jačanje i uveravam vas da ću se vratiti čim budem mogla. Moj trenutni plan je da pomerim severnoameričku deonicu turneje i da počnem u oktobru u Evropi. Ne mogu biti zahvalnija na vašoj brizi i podršci."

Madona je dobila injekciju leka Narkan - koji se obično koristi za poništavanje predoziranja drogom - za borbu protiv akutnog septičkog šoka pre nego što je hitno prebačena u bolnicu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRVO GLAŠAVANJE MADONE NAKON HOSPITALIZACIJE: Pop diva bila u životnoj opasnosti, sada poručila OVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2023

"Osetila sam vašu ljubav."..Pop diva Madona, nedavno je hitno hospitalizovana, nakon čega je završila na intezivnoj nezi...Kako su mediji preneli, Madona je bila u životnoj opasnosti navodno zbog opasne bakterijske infekcije...Madona se sada oglasila na društvenoj mreži po prvi put nakon izlaska...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.