PRVO GLAŠAVANJE MADONE NAKON HOSPITALIZACIJE: Pop diva bila u životnoj opasnosti, sada poručila OVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2023, 20:38

PRVO GLAŠAVANJE MADONE NAKON HOSPITALIZACIJE: Pop diva bila u životnoj opasnosti, sada poručila OVO

"Osetila sam vašu ljubav."

Pop diva Madona, nedavno je hitno hospitalizovana, nakon čega je završila na intezivnoj nezi.

Kako su mediji preneli, Madona je bila u životnoj opasnosti navodno zbog opasne bakterijske infekcije.

Madona se sada oglasila na društvenoj mreži po prvi put nakon izlaska iz bolnice:

- Hvala vam na pozitivnoj energiji. Molitve i reči isceljenja i ohrabrenja. Osetila sam vašu ljubav. Na putu sam oporavka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i zahvalna sam za sve blagoslove u mom životu. Prva misao kada sam se probudila u bolnici su bila moja deca. Druga misao bila je da ne želim da razočaram nikoga ko je kupio kartu za moju turneju. Takođe, nisam želela da razočaram ljude koji su neumorno radili sa mnom poslednjih meseci. Mrzim da razočaram bilo koga - počela je ona na Instagramu i dodala:

- Fokus mi je sada na zdravlju i da ojačam, i uveravam vas, vratiću se što pre. Trenutni plan je da odložimo turneju u Severnoj Americi i da počnemo u oktobru u Evropi. Zahvalna sam na brizi i podršci. Vaša Madona - napisala je pevačica.

Podsetimo, u  nedelju 9.jula, kraljica popa je primećena po prvi put otkako se vratila svom redovnom životu. Madona se sada pojavila na Aper Ist Sajdu u Njujorku. Ona je tom prilikom nosila široku crnu majicu, dug šorts i šešir širokog oboda, a na nogama je imala bele patike, DETALJNIJE PROČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK.
Pogledaj vesti o: Madonna

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.