Pevačica poseduje stan u Monte Karlu prva komšinica joj je MADONA

Izvor: 011vodič.com, 02.Apr.2021, 09:16

Pevačica poseduje stan u Monte Karlu prva komšinica joj je MADONA

Pevačica Lepa Brena koja godinama poseduje stan u Monte Karlu ima komšinicu koja je svetski poznata, i to ni manje, ni više nego “kraljicu popa” Madonu.
Srpska folk pevačica i američka zvezda nemaju stan u istoj zgradi, ali su im terase jedna preko puta druge, pa samim tim jedna drugoj gledaju u prozor.
foto: Printscreen Instagram – Brena i Boba Živojinović godinama poseduju nekretninu u Monte Karlu, gde se >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << trenutno nalaze. Kada je zavladala pandemija, oni su se, maltene, tamo preselili jer su im dani lepši i ispunjeniji. Poznaju dosta ljudi i osećaju se kao pravi domaćini. Mnoga poznata imena iz sveta biznisa pazarili su nekretnine po Monte Karlu, a među poslednjima je i Madona. Ona je kupila stan do zgrade u kojoj je Brena. Stanovi su im čak iste kvadrature i imaju isti raspored prostorija – otkriva izvor blizak Breni.
– Madonu sam srela u liftu. Krenula je na trčanje. Pomislila sam, kako je ova devojka slatka, mala i liči na nju, a u stvari – bila je to ona – ispričala je Brena svojevremeno za Kurir.
(Espreso/Telegraf)



The post Pevačica poseduje stan u Monte Karlu prva komšinica joj je MADONA appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.