PRIPREMALI SMO SE NA NAJGORE! Madonu je ćerka pronašla bez svesti, pevačica je odmah stavljena na respirator

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2023, 11:14

"PRIPREMALI SMO SE NA NAJGORE!" Madonu je ćerka pronašla bez svesti, pevačica je odmah stavljena na respirator

"Verovali smo da bismo mogli da je izgubimo!"

Pop ikona Madona šokirala je svet kada je objavljeno da je pevačica hitno hospitalizovana i stavljena na respirator.

Kako su mediji pisali u pitanju je bila infekcija, a Madonu je bez svesti pronašla njena ćerka.

Madona je naporno vežbala nedeljama za svoju "Celebration Tour" turneju kojom je trebalo da proslavi 40 godina karijere, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odnosno za nastup u Nassau Coliseum na Long Ajlendu, i nažalost, hitno je hospitalizovana. Sada se oglasio njen rođak nakon vesti da je 64-godišnja kraljica popa hitno prebačena u bolnicu. Evo šta kaže.

- Proteklih nekoliko dana niko nije znao u kom će smeru ovo krenuti, stanje je bilo toliko ozbiljno da smo se pripremali na najgore. Zato smo od subote sve držali u tajnosti. Verovali smo da bismo mogli da je izgubimo - ispričao je Madonin rođak za Daily Mail.

- Ovo je bio šok. Madona veruje da je nepobediva i ozbiljno se pripremala za turneju, preforsirala se - dodao je.

Podsećamo, Madona je pronađena kod svoje kuće u Njujorku prošlog vikenda, i to bez svesti i hitno je prebačena u bolnicu.

Završila je na intenzivnoj nezi gde je intubirana, a sada je budna i oporavlja se. Njena ćerka Lurd je sve vreme uz nju. Madonin dugogodišnji menadžer Gaj Oseari objavio je na Instagramu da je Madona dobila ozbiljnu bakterijsku infekciju koja je dovela do nekoliko dana boravka na intenzivnoj nezi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.