OVO SIGURNO NISTE ZNALI: Leskovčanin čuva leđa Madoni (VIDEO)

Izvor: juGmedia, 04.Mar.2018, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO SIGURNO NISTE ZNALI: Leskovčanin čuva leđa Madoni (VIDEO)

Leskovčanin Marjan Blagojević obezbeđivao je najveću svetsku muzičku zvezdu i pop divu  Madonu prethodnih 6 meseci u Lisabonu.

Kako saznajemo, na leto se vraća u Portugaliju na isti posao i nastaviće da bude njen lični telohranitelj

Marjan, inače nekadašnji bokser „Dubočice“ Leskovac i aktivni član  navijačke grupe „Blu Bojs“, nije želeo da komentariše za naš portal o svom >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << poslu jer, kako nam je objasnio, na to ga obavezuje potpisani ugovor, ali je preko Jugmedie pozdravio sve svoje sugrađane.

U nekoj narednoj prilici, nadamo se da će ovaj naš sugrađanin dobiti dozvolu za razgovor i preneti nam neke detalje o planetarnoj divi, koju često prati na njenim turnejama.

Inače, Blagojevića možete prepoznati i na snimku koji je objavila portugalska televizija, u crnoj majici, kako pazi na poznatu pevačicu:



Pre nje je obezbeđivao i Džonatana Barnetama, jednog od tri najbogatijih fudbalskih menadžera na svetu.

FOTO: Printscreen / Instagram
Pogledaj vesti o: Madonna

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Leskovčanin čuva leđa Madoni

Izvor: Vesti-online.com, 04.Mar.2018

Leskovčanin Marjan Blagojević obezbeđivao je najveću svetsku muzičku zvezdu i pop divu Madonu prethodnih 6 meseci u Lisabonu...Nezvanično, on se na leto vraća u Portugaliju na isti posao i nastaviće da bude njen lični telohranitelj, piše Jugmedia...Marjan, inače nekadašnji bokser "Dubočice",...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.