OVO JE ODVRATNO! Madona i njena ćerka ispozirale na crvenom tepihu, od jednog detalja mnogima je POZLILO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2021, 20:18

"OVO JE ODVRATNO!" Madona i njena ćerka ispozirale na crvenom tepihu, od jednog detalja mnogima je POZLILO!

Skandal dive i njene ćerke trese Holivud.

Ono što ćeš odlučiti da radiš s dlakama na svom telu u potpunosti je tvoj izbor. Samo pitajte Lurdes Leon. 24-godišnjakinja je odavno na crvenim tepisima pokazivala dlake ispod pazuha kao da je to nebitna stvar i zaista je osvežavajuće videti takvu bezbrižnost oko standarda lepote jedne 24-godišnjakinje.

Madona je na svom Instagram profilu podelila fotografiju na kojoj pozira s ćerkom, koja je slikajući fotografiju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u punom svetlu pokazala svoje crne neobrijane pazuhe.

Ali ako su dlake na telu žena nevažna stvar i svi ih imaju, zašto je ova fotografija toliko digla prašinu?

Jer je veoma uočljivo kad slavna osoba, posebno mlada žena, odluči reći "Ne" patrijarhalnim standardima lepote koji kažu da bi žene uvek trebale biti savršeno izdepilirane. Iako niko ne mora slušati standarde lepote koji se danas nameću, moramo priznati da još uvek svakodnevno utiču na mnoge od nas.

A post shared by Madonna (@madonna)

Naravno, ovakvo pokazivanje svojih neobrijanih dlaka nije novost za Madoninu mezimicu. Na događaju "Vogue Fashion Fund-a" 2018. godine, Lurdes je obukla belu providnu haljinu i pozirala na crvenom tepihu s dlakama ispod pazuha u punom mahu.

I ako i dalje misliš da u 2021. godini žene koje pokazuju dlake na telu nisu nešto o čemu se razgovara i raspravlja, samo pogledaj komentare ispod Madoninog posta na Instagramu.

A post shared by Madonna (@madonna)

"Ona se ne mora brijati, a ja to ne moram da volim", "Ovo je odvratno", "Zašto smo morali ovo da vidimo", samo su neki od negativnih komentara.

Pored toga objavljena je i tona emotikona koji se zgražaju. Međutim, primetili smo da je mnogo više onih kojima se dopada ovakvo izdanje Madonine ćerke.

A post shared by 🇧🇷💘 (@culturadmoda)

"Dlake na telu su prirodne i nemaju nikakve veze s higijenom", "Ljudi 21. vek je, jel normalno da vas iznenađuju dlake ispod pazuha?", "Ona je uvek divna", "Čemu negativni komentari, ne razumem", samo su neki od komentara pratiliaca kojima dlakavi pazusi ne smetaju. Prema svemu viđenom, Lurdes komentari o njenim neobrijanim pazusima ipak ne brinu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.