Najmoćnije žena muzike: One će se pojaviti u Madoninom novom spotu (video)

Izvor: Svet, 16.Jun.2015, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najmoćnije žena muzike: One će se pojaviti u Madoninom novom spotu (video)

Madona već neko vreme najavljuje spot koji je prava konkurencija Bad Blood Tejlor Svft sa svim zvezdama koji će se u njemu pojaviti.
U spotu za Bitch I’m Madonna će se naći neke od najmoćnijih žena muzike, uključujući i Bijonse, Keti Peri i Niki Minaž. Majli Sajrus i Rita Ora su takođe na listi, danas smo videli i novi poster koji najavljuje spot.
Premijeru spota očekujemo danas, a Madona je fanovima na >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Tviteru poručila:
“Spot stiže uskoro! Samo pokušavam da ga napravim savršenim za sve vas…”

Takođe, u spotu se očekuje i Diplo, koji je jedan od autora i koproducent pesme. Bitch I’m Madonna je treći po redu singl sa Madoninog novog albuma Rebel Heart. Pre toga je objavila Living For Love i Ghosttown.
Podsetite se pesme i pogledajte promo fotografiju koju je Madona objavila na Tviteru.

Pogledaj vesti o: Madonna

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najmoćnije žena muzike: One će se pojaviti u Madoninom novom spotu (video)

Izvor: Scandal.rs, 16.Jun.2015

Madona već neko vreme najavljuje spot koji je prava konkurencija Bad Blood Tejlor Svft sa svim zvezdama koji će se u njemu pojaviti...U spotu za Bitch I’m Madonna će se naći neke od najmoćnijih žena muzike, uključujući i Bijonse, Keti Peri i Niki Minaž. Majli Sajrus i Rita Ora su takođe na...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.