Muzika: Madona kaže da će se posvetiti sopstvenom zdravlju posle bakterijske infekcije

Izvor: B92, 11.Jul.2023, 09:11

Muzika: Madona kaže da će se posvetiti sopstvenom zdravlju posle bakterijske infekcije

Pevačica, koja ima 64 godine, završila u bolnici zbog ozbiljne bakterijske infekcije, a obožavaocima poručuje da će uskoro opet biti sa njima.

Američka pop diva Madona izjavila je da se oporavlja posle izlaska iz bolnice gde je hitno primljena usled bakterijske infekcije.

"Zdravlje mi je sad najbitnije. Vraćam se na scenu čim mi bude bolje, budite uvereni u to", napisala je 64-godišnja pop ikona na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Tviteru.

Zahvalila je obožavaocima na "pozitivnoj energiji" koju su joj slali.

Madona kaže i da sada treba da promeni planove i ugovori nove datume za odloženu turneju Selebrejšn (Proslava), zamišljenu kao omaž 40. godišnjici njenog velikog hita Holidej.

Najavljujući turneju još u januaru, ona je obožavaocima poručila da će im pružiti šou koji su dugo čekali.

Madona decenijama traje na svetskoj sceni, objavljujući pregršt hitova - od Into The Groove (1985), Like A Prayer (1989), doVogue (1990) i Hung Up (2005) - da pomenemo samo neke.

Ona je 2009. godine ušla u Ginisovu knjigu rekorda zbog muzičke turneje sa najvećom zaradom neke ženske umetnice.

Bila je to turneja Sticky&Sweet.

Američki časopis Forbs ju je naveo kao 45. najbogatiju ženu u SAD sa procenjenim bogatstvom od 580 miliona dolara i navodi da je zaradila oko 1,2 milijarde dolara od turneja.

Pratite nas na Fejsbuku,Tviteru i Vajberu. Ako imate predlog teme za nas, javite se na bbcnasrpskom@bbc.co.uk

Izvor: BBC News na srpskom

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.