Otkriveno kako su oživeli Madonu

Izvor: B92, 07.Jul.2023, 08:25

Otkriveno kako su oživeli Madonu

Prema Radaru, nema dokaza koji ukazuju na to da se pop zvezda predozirala.

Pop ikona Madona (64) navodno je oživela sa Narkanom pre nego što je prošlog meseca primljena na intenzivnu negu, piše "RadarOnline".

Prema novom izveštaju pomenutog portala, kada je pevačica pronađena da ne reaguje u svojoj kući 24. juna, oni koji su navodno pronašli njeno "beživotno telo" navodno su dali injekciju Narkana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Ovaj lek se najčešće koristi za brzo poništavanje predoziranja narkoticima u hitnoj situaciji. Međutim, oni navode da je Narkan korišćen za borbu protiv septičkog šoka, a ne za upotrebu droga.

Portal "PageSix" takođe je pokušao da stupi u kontakt sa pevačicinim PR timom, ali oni nisu odgovarali na njihove komentare.

Podsetimo, pop diva Madona, nedavno je hitno hospitalizovana, nakon čega je završila na intezivnoj nezi.

Madona je bila u kritičnom stanju te su njeni saradnici, prijatelji i porodica bili i te kako zabrinuti za nju.

Ona je pronađena kod svoje kuće u Njujorku, u subotu 24.06, i to bez svesti, nakon čega je hitno prebačena u bolnicu.

Pevačica je intubirana tokom noći, a njena najstarija ćerka Lurdes (26) sve vreme je bila u bolnici, uz majku.

Koliko su njeni saradnici bili zabrinuti za nju govori i činjenica da je bio održan i hitan sastanak.

"Jednostavna činjenica je da niko u ovom trenutku nije znao kako će se sve završiti. Madona je bila veoma bolesna i u takvim situacijama uvek postoji strah od najgoreg", naveo je izvor tada za "Dejli mejl" i dodao:

"Činjenica da je neko na intenzivnoj nezi je zastrašujuće. Njeni ljudi iz tima morali su da budu fer prema fanovima, a kako se turneja sve više približavala, doneli su odluku da odlože prilično odmah, tako da su planovi pokrenuti."

Kako dalje navodilo u pomenutom tekstu, čak iako se pevačica oporavi neće moći da "uskoči" u raspored, jer niko ne želi da stavlja takvu vrstu pritiska na nju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.