Mamina lepotica: Ćerka Kaje Ostojić šarmirala Madoninog sina? (foto)

Izvor: Svet, 05.Jan.2017, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mamina lepotica: Ćerka Kaje Ostojić šarmirala Madoninog sina? (foto)

Nikolina Dragojlović (15), ćerka pevačice Kaje Ostojić, šarmirala je Madoninog sina Roka (16).
Njih dvoje su se videli u Verbijeru, odmaralištu na švajcarskim Alpima.
Kaja je na ovu luksuznu destinaciju došla sa ćerkom i prijateljicama, a samo nekoliko dana posle njih Madona je došla sa sinom Rokom, kojeg je dobila u braku sa režiserom Gajom Ričijem.

“Sedeli su jedno naspram drugog i sve vreme je gledao u njenom pravcu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Ona se stidljivo krila iza Kaje kako im se pogledi ne bi susretali. Nedugo zatim Nikolina je krenula u toalet i Roko ju je zaustavio ispred vrata u želji da se upoznaju. Nikolina ga je pozdravila, pružila mu ruku i brzo se vratila za sto”, ispričao je izvor “Srpskog telegrafa”.

Pogledaj vesti o: Madonna

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Madonin sin odlepio za Kajinom maloletnom ćerkom!

Izvor: Vesti-online.com, 05.Jan.2017

Nikolina Dragojlović (15), ćerka pevačice Kaje Ostojić, šarmirala je Madoninog sina Roka (16)...Njih dvoje su se videli u Verbijeru, odmaralištu na švajcarskim Alpima...Kaja je na ovu luksuznu destinaciju došla sa ćerkom i prijateljicama, a samo nekoliko dana posle njih Madona je došla sa...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.