Madonu zaprosio dečko

Izvor: Dzungla.org, 06.Mar.2012, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Madonu zaprosio dečko

Mlađani dečko kraljice popa Madone Brahim Zajbat (26) zaprosio je nedavno svoju dragu tokom posete kabalističkom centru u Njujorku.

MLAĐANI dečko kraljice popa Madone Brahim Zajbat (26) zaprosio je nedavno svoju dragu tokom posete kabalističkom centru u Njujorku. Mada je posle razvoda od Gaja Ričija rekla da više nikada neće ući u brak, Madona >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << se, navodno, dvoumi da li da pristane na Brahimovu prosidbu.
„Zaprosio ju je, ali ona mu još ništa nije odgovorila. Iako je srećna s njim, Madonini prijatelji nisu sigurni da je spremna da se ponovo uda“, rekao je pevačicin poznanik za „Dejli mejl“.

Brahim je Madonu upoznao sa majkom Patrisijom, a njegovu 45-godišnju majku ne brine velika razlika u godinama već činjenica da Madona veruje u Kabalu, a ona je sina odgajila kao muslimana.
(Izvor:Novosti)
Pogledaj vesti o: Madonna

Nastavak na Dzungla.org...






Povezane vesti

Ona se još nećka: Madonu zaprosio 29 godina mlađi dečko!

Izvor: Scandal.rs, 07.Mar.2012, 00:11

Nakon razvoda sa Gajem Ričijem 2008. godine, pevačica Madona je rekla da bi radije da je pregazi voz nego da ponovo stane pred oltar i izgovori sudbonosno 'da', ali se sada dvoumi. Naime, plesač Brahim Zaibat (24) sa kojim je u vezi zaprosio ju je dok su pre tri dana bili u kabalističkom centru u...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.