Madona u Svetoj zemlji na početku svetske turneje

Izvor: Politika, 26.Maj.2012, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Madona u Svetoj zemlji na početku svetske turneje

TEL AVIV – U pratnji svoje troje dece, pop diva Madona stigla je u Izrael, pred koncert kojim će sledeće nedelje započeti svetsku turneju.

Konvoj vozila u kome je bila ušao je sinoć pod jakim obezbeđenjem na parking hotela Dan u Tel Avivu.

Producenti Madoninog nastupa na stadionu u Ramat Ganu 31. maja drže pod velom tajnosti čitav njen boravak. Međutim, izvori koji su im bili bliski nagovestili su da se podiže privremeni luksuzni smeštaj za nju i njenu pratnju >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << pored stadiona, da je spreman bazen i soba za igranje za decu i da su angažovani privatan kuvar i četvoro čuvara.

Madonina petnaestogodišnja kćerka Lurdes pojaviće se na bini sa majkom kao plesačica.

Izvori bliski Madoni rekli su da će ona ostati u hotelu u kome se već smestila u posebno pripremljenom delu.

Madona koja nije Jevrejka, ali je prihvatila jevrejsko ime Ester, po Jevrejki Ester, supruzi persijskog kralja i proučava jevrejsku mistiku - kabalu, posetiće centar kabale Safad, na severu Izraela. To je učinila i 2009. godine.

U Izraelu je ona poznata kao kraljica Ester i izraelski mediji su njen dolazak objavili naslovima: „Kraljica je stigla”.

Tanjug

objavljeno: 26.05.2012.
Pogledaj vesti o: Madonna

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Madona u Izraelu na početku svetske turneje

Izvor: Kurir, 26.Maj.2012

Za nju i njenu pratnju pored stadiona se podiže privremeni luksuzni smeštaj u kojem će biti bazen i soba za igranje za decu, kao i privatan kuvar i četvoro čuvara..TEL AVIV - U pratnji svoje troje dece pop diva Madona stigla je u Izrael, pred koncert kojim će sledeće nedelje započeti svetsku...

Nastavak na Kurir...

Madona kreće na turneju: Prvi koncert održaće u Svetoj zemlji!

Izvor: Svet, 26.Maj.2012

U pratnji svoje troje dece pop diva Madona stigla je 25. maja u Izrael, gde če održati prvi koncert u okviru svoje velike svetske turneje “MDNA”. Njeni fanovi u Izraelu ceo mesec su organizovali brojne žurke i razne događaje kojima se spremaju za njen dolazak. Konvoj vozila u kome je Madona bila...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.