Madona se požalila na bivšeg muža: Moj brak sa Gajem je bio zatvor!

Izvor: Scandal.rs, 11.Mar.2015, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Madona se požalila na bivšeg muža: Moj brak sa Gajem je bio zatvor!

Kraljica popa otkrila je da se u braku sa britanskim rediteljem Gajem Ričijem osećala kao zatvorenica i da je morala da potisne svoju kreativnost kako bi on bio u prvom planu, a ne u njenoj senci.

Madona i Gaj bili su u braku sedam i po godina, zajedno imaju 14-godišnjeg sina Roka i usvojili su Davida (9) iz Malavija. Sedam godina posle razvoda, Madona je osetila potrebu da ispriča kako je za nju brak s deset godina mlađim Gajem Ričijem bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << pravi pakao.

Osećala sam se kao zatvorenica. Nisam smela da pokazujem svoju kreativnost kako bi on bio u prvom planu, a ne u mojoj senci. Mnogo toga što sam ja htela da radim, on nije odobravao“, ispričala je kraljica popa za britanski “The Sun”.

Ona smatra da su za opstanak svakog braka i veze nužni kompromisi, ali kako kaže njen bivši muž jednostavno nije mogao da prihvati sve što ona jeste i što tek želi da postane.

Potreban mi je muškarac koji me razume i koji u potpunosti razume šta radim. Jedino tako će stvari funkcionisati. Šteta je što me razumeju samo muškarci koji su gej jer oni ne žele seks sa mnom“, završila je Madona.
Pogledaj vesti o: Madonna

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Madona se požalila na bivšeg muža: Moj brak sa Gajem je bio zatvor!

Izvor: Svet, 11.Mar.2015

Kraljica popa otkrila je da se u braku sa britanskim rediteljem Gajem Ričijem osećala kao zatvorenica i da je morala da potisne svoju kreativnost kako bi on bio u prvom planu, a ne u njenoj senci.. Madona i Gaj bili su u braku sedam i po godina, zajedno imaju 14-godišnjeg sina Roka i usvojili su Davida...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.