Madona se ponovo oglasila na Instagramu uz jednu moćnu poruku: Srećna sam što sam živa FOTO

Izvor: B92, 31.Jul.2023, 13:11

Madona se ponovo oglasila na Instagramu uz jednu moćnu poruku: "Srećna sam što sam živa" FOTO

Madona je zahvalila porodici i prijateljima na podršci nakon što je prošli mesec bila hospitalizovana zbog ozbiljne bakterijske infekcije, dodajući da je "srećna što je živa", piše u ponedeljak BBC.

Šezdesetčetvorogodišnja pevačica je ranije rekla da je "na putu oporavka" nakon što je nekoliko dana provela na intenzivnoj nezi.

Trebalo je da započne sedmomesečnu svetsku turneju, ali je morala da je odloži.

"Ljubav porodice i prijatelja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je najbolji lek", napisala je na Instagramu u nedelju, dodajući da je briga njene dece "ono što je bilo bitno".

"Kao majka zaista se možete zaokupiti potrebama svoje dece i naizgled beskonačnim davanjem. Ali kad je sve bilo loše, moja su deca bila tu za mene. Videla sam njihovu stranu koju nikada pre nisam videla."

Madona je nastavila da zahvaljuje svojim prijateljima na "ljubavi i podršci" u objavi koja sadrži fotografiju na kojoj grli svog sina Dejvida i drugu na kojoj pozira pored svoje ćerke Lurdes.

Takođe je podelila sliku na kojoj drži fotografiju Kita Haringa u jakni s oslikanim licem Majkla Džeksona, za koju je rekla da ju je snimio Endi Vorhol. Pevačica je zahvalila svom menadžeru na tom poklonu, dodavši: "Jecala sam kad sam otvorila ovaj poklon jer sam shvatila koliko sam srećna što sam živa."

"I kako sam srećna što sam poznavala te ljude i mnoge druge koji su takođe otišli."

"Hvala svim mojim anđelima koji su me štitili i omogućili mi da ostanem i završim svoj posao", zaključila je objavu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.