Izvor: Vesti-online.com, 27.Jan.2018, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Madona ponovo šokira: Bez majice u 59. godini (FOTO)

Madona ima 59 godina a ipak i dalje šokira svojim ponašanjem i postupcima. Tako se sada slikala bez majice, i izazvala bes svojih fanova.

A post shared by Madonna (@madonna) on Jan 25, 2018 at 6:17pm PST

Naime, ona je na fotografiji uz telo držala Luj Viton torbu, ali ipak nije uspela u potpunosti da sakrije bradavice. Doduše, taj deo slike kraljica popa je prekrila crnim linijama, verovatno kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << joj Instagram ne bi izbrisao fotografiju.

Fanovi nisu bili oduševljeni ovim Madoninim postom. Uputili su joj salve kritika i poručili kako joj ne priliči da na taj način skreće pažnju na sebe.

Kraljici popa poručili su da prilično loše izgleda, da je bleda, nimalo atraktivna, ali i da njena deca sigurno nisu ponosna na nju zbog takvih postupaka.

Šta vi mislite?

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.