Madona ponovo satima kasnila na koncert, pa nastupila pred šačicom ljudi!

Izvor: Blic, 17.Mar.2016, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Madona ponovo satima kasnila na koncert, pa nastupila pred šačicom ljudi!

Na turneji propraćenoj skandalima, Madona je ponovo uspela da razočara i naljuti čak i svoje najvernije fanove. Zbog njenog konstantnog kašnjenja, mnogi su vratili ulaznice i tražili svoj novac nazad.

Kraljica popa sinoć je po drugi put nastupila u australijskom gradu Brizbejnu, ovog puta pred polupraznom salom. Na društvenim mrežama mnogi su komentarisali da je "više ljudi bilo u obližnjem pabu". Jedan od razloga >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za to jeste i činjenica da su organizatori koncerta ranije te večeri upozorili posetioce da će Madona sigurno kasniti na koncert bar sat vremena, te da mogu da vrate svoje ulaznice i da dobiju povraćaj novca ukoliko im to ne odgovara.

Koncert je zakazan za 21 čas, pa je početak odložen za 22:30, da bi na kraju počeo tačno u 23 sata i 22 minuta.

Madonna performs to 'half empty' stadium after fans offered refunds https://t.co/kUKU0KmxCs pic.twitter.com/N7In2Rkf9N

Na istom mestu Madona je nastupila i dan ranije a tada je na koncert kasnila neverovatna četiri sata. Kako je ovo opravdala? Jednostavno – optužila je publiku da su oni krivi jer su došli ranije.

Madonu već prati loša reputacija, pošto praktično ni na jedan koncert u okviru aktuelne "Rebel Heart" turneje nije došla na vreme. To je košta na hiljade dolara, koje mora da nadoknadi osoblju, policiji, obezbeđenju i ostalim zaposlenima. Da ne spominjemo da joj zbog toga okreću leđa i najverniji fanovi.

Pročitajte još:

- Madona, ako kasniš na koncerte ne znači da si zbog toga rok zvezda, već bezobzirna razmažena diva - glasi jedan od brojnih komentara na Tviteru. Kašnjenje nije bio jedini uzrok nezadovoljstva. Posetioci su se žalili da je bilo problema sa tonom, da je Madona stalno psovala, kao i da je pevala na plejbek.

Ulaznica za Madonin koncert košta oko 600 dolara.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(FOTO) PUKLA MADONA Satima kasnila na koncert a fanovi trazili novac nazad

Izvor: medio.rs, 17.Mar.2016

Na turneji propraćenoj skandalima, Madona je ponovo uspela da razočara i naljuti čak i svoje najvernije fanove. Zbog njenog konstantnog kašnjenja, mnogi su vratili ulaznice i tražili svoj novac nazad

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.