Madona objavila prve fotografije nakon teškog kolapsa koji je doživela: Evo kako sada izgleda FOTO

Izvor: B92, 19.Jul.2023, 13:01

Madona objavila prve fotografije nakon teškog kolapsa koji je doživela: Evo kako sada izgleda FOTO

Pevačica Madona (64) je krajem prošlog meseca završila u bolnici zbog teške infekcije.

Ona se prošle nedelje prvi put od tada obratila emotivnom porukom, a sada je na Instagramu podelila i prve fotografije po izlasku iz bolnice.

Na fotografiji je vidimo kako grli ljubičastog plišanog medu, a objavila je i fotografiju na kojoj grli ruže.

"Jedna ruža može biti moja bašta. Jedan prijatelj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << može biti moj ceo svet. Hvala vam", napisala je ispod ove objave.

Podsetimo, kraljica popa je krajem juna hospitalizovana, a potom su se čule priče da njeno loše stanje nisu prouzrokovali naporni treninzi i pripreme za nastupe, saopštio je Madonin tim. "Radar Online" je istakao da je Madona oživela injekcijom naloksona, koji se daje kada dođe do predoziranja.

Ona je trenutno na kućnoj nezi, a nove detalje o zdravstvenom stanju pop dive objavila je njena dugogodišnja i bliska prijateljica Rouzi O'Donel.

"Dobro je i oporavlja se kod kuće. Veoma je jaka", napisala je Rouzi u odgovoru fanovima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.