Madona: Volim piletinu, pa to ti je!

Izvor: Mondo, 11.Mar.2015, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Madona: Volim "piletinu", pa to ti je!

Već smo znali da pevačica voli mlađe muškarce, a evo šta ona kaže o tome zašto joj se "piletina lepi za prste".

Foto: AP Photo

 "Muškarci mojih godina su uglavnom u braku, imaju decu. Dakle, nisu dostupni za zabavljanje. Ja sam avanturista i imam prilično lud život – samohrana sam majka, imam četvoro dece. To znači da morate biti prilično avanturistički nastrojeni da poželite da zakoračite u moj svet. Mlađi muškarci su, logično, više avanturisti >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nego oni stariji", rekla je Madona (57) za "Njujork dejli njuz".

Madona se do sada zabavljala sa nekoliko mlađih muškaraca - Gaj Riči je deset godina mlađi od nje, a nedavno su je povezivali i sa Timorom Stefensom, momkom koji ima tek nešto više od 20 godina.
Pogledaj vesti o: Madonna,   Nju Jork

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.