Izvor: Pančevac-online.com, 28.Jun.2023, 22:02

MADONA PRIMLJENA U BOLNICU: Pop ikona trenutno na intenzivnoj nezi

Pop ikona Madona hitno je hospitalizovana, zbog teške infekcije. Njen menadžer i producent Gaj Oziri saopštio je javnosti da je pevačica trenutno na intenzivnoj nezi. – U subotu 24. juna Madona je zadobila bakterijsku infekciju, zbog čega je primljena na intenzivnu negu – napisao je njen menadžer i dodao: – Njeno zdravlje se popravlja, ali […] The post MADONA PRIMLJENA U BOLNICU: Pop ikona trenutno na intenzivnoj nezi appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MADONA PRIMLJENA U BOLNICU! Pevačica na intenzivnoj nezi

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jun.2023

Pod medicinskim nadzorom je 24 časa!..U svetskim medijima je odjeknula vest da je pop ikona Madona hitno hospitalizovana. Kao razlog odlaska u bolnicu navodi se teška infekcija...Oglasio se i pevačicin menadžer i producent, Gaj Oziri, i saopštio javnosti da se ona trenutno nalazi na intenzivnoj...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Madona u bolnici, odložena svetska turneja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jun.2023, 01:45

Američka pevačica Madona je u subotu hitno prebačena u bolnicu nakon što je pronađena bez svesti, a zatim je intubirana na intenzivnoj nezi najmanje jednu noć pre nego što je cev uklonjena, saopštio je danas njen menadžer.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

MADONA JE NAĐENA BEZ SVESTI I SJURENA U BOLNICU - Isplivali detalji pevačicinog stanja pred hospitalizaciju

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2023

Evo šta se dogodilo, ovo je bila kap koja je prelila čašu...U svetskim medijima je odjeknula vest da je pop ikona Madona hitno hospitalizovana...Kao razlog odlaska u bolnicu navodi se teška infekcija... Dugododišnji Madonin menadžer saopštio je da je uzrok bila ozbiljna bakterijska infekcija...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.