Kraljica popa odložila objavljivanje novog albuma

Izvor: B92, 03.Okt.2018, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraljica popa odložila objavljivanje novog albuma

I pored toga što je pop ikona Madona prethodno najavila da će njen novi album biti objavljen do kraja ove godine, to se ipak neće dogoditi.

Madona je ranije ove godine najavila objavljivanje novog albuma, 14. u karijeri. Iako je službeno predstavljanje najavljeno za ovu godinu, novi studijski materijal kraljice popa će svetlo dana ugledati 2019. godine.

Ovaj još uvek neimenovani album biće Madonino >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prvo izdanje nakon četiri godine pauze, odnosno nakon objavljivanja albuma "Rebel Heart" iz 2015. godine.

Pop zvezda je u nedavnom intervjuu za Vog izjavila da smatra da kompletna savremena muzika "zvuči isto" i da će njen album razbiti tu jednoličnost.

Ona je izjavila da je muzika postala isuviše formalna i da na savremenoj muzici radi ogroman tim ljudi, ali da rezultati nisu impozantni.

Madona se nedavno preselila u Lisabon jer njen sin na Pirinejskom poluostrvu želi da ostvari svoj san i da postane profesionalni fudbaler.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.