Kralj boksa feat. kraljica popa: Tajson i Madona u duetu

Izvor: Prva.rs, 28.Jan.2015, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kralj boksa feat. kraljica popa: Tajson i Madona u duetu

Bivši bokserski šampion Majk Tajson (48) otkrio je da je sa Madonom (56) otpevao pesmu "Iconic", koja će se naći na njenom novom albumu "Rebel heart", koji izlazi 9. marta.
"Ako te Madona pozove i kaže da dođeš, ti ideš. Nisam imao pojma šta ću da radim u studiju, mislio sam da ću malo da se družim sa njom. Tamo je bio njen producent, a ja nisam znao da li ona želi da razgovaramo ili da repujem. Zato sam samo ušao i počeo da govorim. Pričao sam o svom životu i stvarima koje sam doživeo. Rekao sam neke zaista lude stvari. Bilo je vrlo napeto", ispričao je Tajson za magazin "Rolingston".
 
 
Pogledaj vesti o: Madonna

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Majk Tajson snima duet sa Madonom

Izvor: 011vodič.com, 28.Jan.2015

Bivši bokserski šampion Majk Tajson (48) otkrio je da je sa Madonom (56) otpevao pesmu “Iconic”, koja će se naći na njenom novom albumu “Rebel heart”, koji izlazi 9. marta. – Ako te Madona pozove i kaže da dođeš, ti ideš. Nisam imao pojma šta ću da radim u studiju, mislio sam da...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.