Ko to sme da lupi šljagu Džejsonu Statamu? E pa, ONA!

Izvor: 24sata, 01.Sep.2014, 21:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko to sme da lupi šljagu Džejsonu Statamu? E pa, ONA!

Ona ne podnosi kada njeni muškarci flertuju s drugim ženama, pa ponekad “polete i šake”.

Britanska lepotica Keli Bruk napisala je knjigu memoara “Close Up” koju će uskoro ući u prodaju, a delove iz knjige nedeljom objavljuje “The Sun”

Keli Bruk (34), izgleda, ima vaternu narav. Iako je sada srećno verena za Dejvida Mekintoša, u memoarima se prisetila da je šakom udarila svoja dva bivša dečka.

Džejson Statam | Foto: Profimedia.rs

>> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << />Sa Džejsonom Stetamom (47) bila je u vezi od 1998. do 2004. Prsata manekenka bivšeg dečka je udarila 2000. godine na venčanju Madone (56) i Gaj Ričija (45).

Džejson Statam | Foto: Profimedia.rs

Stetam se prvo rugao Keli jer nije znala ko peva pesmu koja je svirala, a zatim se okrenuo prema Gvinet Paltron (41) i rekao joj ‘Gvini, Gvini, Gvini. Seksi, seksi, seksi”, na šta se Bruk zacrvenilo pred očima i lupila ga je šakom u lice.

Resto liste onih koji su popilu šljagu od Keli pročitajte na blic.rs.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Kad vidite njene grudi, zaboravićete i svoj JMBG! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 02.Sep.2014, 16:35

Keli Bruk je objavila nekoliko fotografija koje će se naći u njenom kalendaru za 2015, i još jednom pokazala zašto važi za seks-bombu..Foto: Profimedia/Balawa Pics..Zanosna manekenka Keli Bruk je snimila serijal seksi fotografija koje će biti iskorišćene u njenom kalendaru za 2015, a čak i najverniji...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.