Keli Bruk tukla svoje bivše momke

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Sep.2014, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Keli Bruk tukla svoje bivše momke

LONDON - Britanska manekenka Keli Bruk (34) napisala je knjigu memoara "Close Up" koju će uskoro početi da prodaje, a dijelove iz knjige nedjeljom objavljuje The Sun.

Žena, izgleda, ima vatrenu narav. Iako je sada srećno vjerena za Dejvida MekIntoša, u memoarima se prisjetila da je šakom udarila svoja dva bivša momka.

S Džejsonom Stetamom (47) je bila u vezi od 1998. do 2004. Prsata manekenka je bivšeg momka >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << udarila 2000. na vjenčanju Madonne (56) i Gaja Ričija (45). Stetam se prvo Keli rugao jer nije znala ko pjeva pjesmu koja je svirala, a zatim se okrenuo prema Gvinet Paltrou (41) i rekao joj "Gvini, Gvini, Gvini. Seksi, seksi, seksi", na šta se Bruk zacrvenilo pred očima i lupila ga je pesnicom u lice.

Njen bijes je osjetio i Deni Kiprijani (26) s kojim je raskinula prošle godine. Dok su još bili par otišli su zajedno u strip bar, a manekenka je vidjela Kiprijanija kako daje svoj broj jednoj striptizeti.

"Dušo, tražio sam te", rekao joj je kada joj se vratio, prisjetila se Keli, koja ga je tada udarila pravo u lice.

Prije Dejvida, Keli je već jednom bila vjerena i to za Toma Evansa (29). Njega nije tukla, ali njihovoj vezi je presudio puno veći problem i tragedija. Bruk je s Evansom dva puta zatrudnila i oba puta je imala spontani pobačaj. Prvi put to se dogodilo u aprilu 2011. Manekenka je bila trudna 6 mjeseci kada je izgubila dijete.

Iste godine u decembru ponovo je imala spontani pobačaj nakon samo nekoliko sedmica trudnoće. To je oboma bilo toliko teško da njihova veza nije mogla izdržati.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Ova žena je tukla Džejsona Statama

Izvor: 24sata, 01.Sep.2014

Britanska glumica i manekenka Keli Bruk napisala je memoare "Close Up", a delove iz knjige nedeljom objavljuje The Sun...Keli Bruk (34) izgleda ima vatrenu narav. Iako je sada srećno verena u memoarima se prisetila da je šakom udarila svoja dva bivša dečka...S Džejsonom Statamom (47) bila je u vezi...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.